*update 10 februari 9.30 uur*
De herstelwerkzaamheden nemen helaas meer tijd in beslag.
De lekkage in één van de warmtapwaterleidingen is nog niet gerepareerd. Afgelopen dinsdag is aannemer Unica in opdracht van Cogas begonnen met de herstelwerkzaamheden. Om bij de leiding te kunnen komen hebben de monteurs voor de winkels de straat opengemaakt. Vervolgens is er een gat gegraven om bij de leiding onder de fundering te komen. De leiding lag onder een dikke laag zand en blubber. Op woensdag is de hele dag geprobeerd met een zandzuiger deze laag zand/ blubber weg te zuigen. Aan het eind van die middag werd duidelijk dat er nog steeds te veel blubber op de leiding lag. Ook was duidelijk geworden dat de lengte van de leiding die vervangen moet worden langer is dan van tevoren verwacht. Gisterenmiddag hebben de monteurs voor de veiligheid van het winkelend publiek bij de ingang van de Albert Heijn bouwhekken geplaatst. Om de monteurs op een veilige manier heen en terug bij de leiding te laten komen is het nodig om een extra route uit te graven. De planning is om aanstaande dinsdag 14 februari met een zandzuiger een extra route naar de leiding vrij te maken en aansluitend de reparatie uit te gaan voeren. Dit betekent dat u op dinsdag 14 februari een deel van de dag geen warm kraanwater heeft. U heeft wel ruimteverwarming en koud water in de woning. Wij doen er alles aan om waar mogelijk de overlast voor winkeliers, bezoekers en bewoners zoveel mogelijk te beperken.

------

Op woensdag 8 februari 2023 vinden er werkzaamheden plaats aan de WKO in Zwolle Zuid. Deze werkzaamheden zijn nodig om de lekkage aan één van de leidingen in warmkraanwatervoorziening te herstellen.

Dit merkt u van de werkzaamheden
Woont u in de bovenliggende appartementen van het winkelcentrum Zwolle Zuid?
Dan kunt op woensdag 8 februari vanaf 9.00 uur geen gebruik maken van warm kraanwater. Dat betekent dat u geen gebruik kunt maken van de douche. U heeft wel ruimteverwarming en koud water in de woning. We verwachten dat u aan het begin van de middag weer gebruik kunt maken van warm water.

Bent u een winkelier in winkelcentrum Zwolle Zuid? U ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.