Oplichters

Ongewenste telefoontjes

Er worden momenteel veel telefoontjes gepleegd door iemand die zich voordoet als een medewerker van Cogas en andere netwerkbedrijven. Het gaat in de meeste gevallen over geld besparen, geld dat je misloopt, energievergelijken en overstappen op een andere energieleverancier. Wij zijn dit niet!

Beschikken niet over jouw gegevens

Coteq is de netbeheerder binnen de Cogas-groep en beschikt niet over jouw persoonlijke gegevens gekoppeld aan de elektriciteits- en gasaansluitingen. Wij kunnen jou nooit bellen zonder dat je eerst contact met ons hebt gezocht en bellen je al helemaal niet over dit soort onderwerpen. Ontdek ook meer over het verschil tussen je netbeheerder en energieleverancier op de website van Coteq.

Klanten van duurzame warmte

Als klant van onze duurzame warmtevoorziening kun je niet overstappen op een andere warmteleverancier. Dit onderdeel van Cogas benadert jou ook gegarandeerd nooit over eerdergenoemde zaken.

Direct melden op Fraudehelpdesk.nl

Heb je zo'n raar telefoontje over bijvoorbeeld besparen op je energierekening namens Cogas ontvangen? Meld het dan direct op Fraudehelpdesk.nl.