‘’

Cogas houdt van cultuur

Al vele jaren zijn we een trouwe ambassadeur van kunst en cultuur, door bijdragen vanuit het Cogas Cultuurfonds aan uiteenlopende mooie initiatieven. Cultuur verbindt ons allemaal. En aangezien verbinden de kern van ons werk is, blijven we kunstzinnige en culturele evenementen steunen met een bijdrage vanuit het Cogas Cultuurfonds. Inschrijven voor het Cogas Cultuurfonds kan weer vanaf 1 november. 

Blijf op de hoogte!

‘’

Cogas Cultuurprijs 2019

De Cogas Cultuurprijs is dit jaar gewonnen door De Passiespelen. 
Deze prijs vloeit voort uit het Cogas Cultuurfonds. Uit alle aanvragen voor een bijdrage uit het fonds kiest de toetsingscommissie drie initiatieven die kans maken op deze extra prijs. In de toetsingscommissie zijn alle negen gemeenten uit het Cogasgebied vertegenwoordigd.

De Passiespelen in Hertme 


Passiespelen De Strijd, stond in april 2019 zeven keer op de planken, met ruim 180 acteurs, zangers en figuranten.Het aloude lijdensverhaal is flink gemoderniseerd, met live orkest, klassieke en popmuziek, zowel Engels als Nederlandstalig en twee vertellers die het verband leggen tussen De Strijd van toen en De Strijd van nu. Immers, De Strijd is van alle tijden.

 

 

Stem 

Verbind met Cogas