Werkzaamheden stadsverwarming Almelo woensdag 13 december


 • Woensdag 13 december 11.45 uur
  De werkzaamheden aan de stadsverwarming Almelo zijn succesvol afgerond! Om 11.30 uur hadden alle huishoudens die zijn aangesloten op de stadsverwarming weer de beschkking over warm water en verwarming. De lekkage is succesvol verholpen zodat de warmte weer naar alle woningen kan worden getransporteerd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak van deze ochtend.
  Een bedankje gaat uit naar de firma Siers die samen met medewerkers van Cogas hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden zo snel mogelijk waren afgerond.


 • Oorspronkelijk bericht
  Op woensdag 13 december vinden noodzakelijke herstelwerkzaamheden aan het stadsverwarmingsnetwerk in Almelo plaats. Door deze werkzaamheden is het helaas noodzakelijk dat de klanten van de stadsverwarming gedurende (een deel van) deze dag geen beschikking hebben over warm water en verwarming.


 • Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is, zeker gezien de temperaturen buiten, maar deze werkzaamheden kunnen helaas niet langer wachten. Uit controle van het leidingwerk is namelijk gebleken dat er een lekkage is in het netwerk. Wachten met repareren van deze lekkage kan betekenen dat er een grote storing optreedt in de stadsverwarming, waardoor er veel langer dan een dag(deel) geen beschikking is over warm water en verwarming. Dit willen wij uiteraard voorkomen en ervoor zorgen dat iedereen met de feestdagen een lekker warme woning heeft.

 • Erwtensoep en warme chocolademelk
  Uiteraard doen we er alles aan om de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren. Aan alle klanten van de stadsverwarming Almelo bieden wij onze welgemeende excuses aan voor het ongemak. Wij nodigen alle klanten van de stadsverwarming uit om tussen 10.00 uur en 14.00 uur een lekkere kop warme erwtensoep of warme chocolademelk met slagroom te komen nuttigen in de sporthal aan de Leemhorst 5.


 • We houden iedereen via deze website op de hoogte van de stand van zaken rondom de werkzaamheden en zullen het melden zodra deze zijn afgerond.


 • Tips voor bewoners

  • laat uw verwarming de nacht ervoor aan zodat uw huis ´s ochtends lekker warm is
  • douche voor 09.00 uur, dan is er nog warm water
  • laat uw thermostaat op 20 graden staan zodat uw huis meteen opwarmt zodra wij klaar zijn