‘’

Cogas houdt van cultuur

Het Cogas Cultuurfonds ondersteunt ieder jaar veel mooie evenementen en initiatieven in de regio. Vele verenigingen en andere organisaties hebben in de afgelopen jaren vanuit het Cultuurfonds al een financiële bijdrage ontvangen voor de organisatie van onder andere evenementen, voorstellingen en concerten. Lees ook de voorwaarden (nieuw venster opent) voor meer informatie.

Wie komt in aanmerking?

Vanuit het Cogas Cultuurfonds kunnen initiatieven vanuit de aandeelhoudende gemeenten van Cogas in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. Het gaat om initiatieven in de volgende negen gemeenten: Almelo, Borne, Dinkelland, Hardenberg, Hof van Twente, Oldenzaal, Tubbergen, Twenterand en Wierden. Alle aanvragen worden beoordeeld door een commissie die bestaat uit leden die zijn benoemd door de aandeelhoudende gemeenten van Cogas. 

Een bijdrage aanvragen

Heb jij een goed initiatief dat onze steun kan gebruiken? Lees dan eerst de voorwaarden (een nieuw venster opent zich). Past jouw initiatief binnen deze voorwaarden? Dan kun je in het najaar van 2023 weer een financiele bijdrage aanvragen. 
Heb je voor 1 februari 2023 een aanvraag ingediend? We proberen je in maart een reactie te geven of jouw initiatief een bijdrage ontvangt.  

Ga naar het formulier

Verbind met Cogas