Cogas doet mee aan Warmetruiendag

 • Aanstaande vrijdag, 2 februari is het weer Warmetruiendag. Hét symbool voor verduurzaming in Nederland, al twaalf jaar lang. Op deze dag staan we stil bij wat we zelf kunnen doen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Alle beetjes helpen natuurlijk! Ook Cogas doet mee aan Warmetruiendag: de verwarming gaat vrijdag een of twee graadjes lager in ons kantoor.

  Energie besparen doe je samen!
  Door de verwarming 1 graad lager te zetten, besparen we maar liefst 6% CO2 en 6% energie! En als we dit allemaal samen doen, kunnen we op éen dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. En vieren we elke dag Warmetruiendag, dan besparen we het jaarverbruik van een stad als Amsterdam!

 • Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.

  Bij Cogas proberen we zo veel mogelijk stil te staan bij ons energiegedrag en investeren we in slimme innovaties en duurzame oplossingen. Maar door op deze landelijke Warmetruiendag onder het motto “verwarm jezelf, niet de wereld” ook onze verwarming een graadje lager te zetten, benadrukken we op een leuke en ludieke manier nogmaals dat bewust omgaan met energie voor ons ontzettend belangrijk is.

 • Doe ook mee!
  Ook jij kunt een steentje (of graadje) bijdragen. Zet thuis de verwarming een graad lager, trek een lekkere warme trui aan en bespaar 6% energie en 6% CO2. Kijk voor meer informatie op  http://www.warmetruiendag.nl