slimme warmtemeter
‘’

Inzicht in energieverbruik met de slimme warmtemeter

In de wijk Windmolenbroek, in Almelo, zijn ruim 800 woningen aangesloten op de duurzame stadsverwarming Almelo. Bewoners van deze woningen kunnen meer inzicht in hun energieverbruik krijgen door de slimme warmtemeter.

Waarom?
Bewoners van de Windmolenbroek hadden al een digitale warmtemeter van Cogas Duurzaam. Deze meter gaan we vervangen. Met de nieuwe, slimme warmtemeter kunnen meterstanden op afstand uitgelezen worden. Dit gaan we maandelijks doen. En jij kunt dagelijks je energieverbruik inzien. Da's toch makkelijk?

Klantportaal
In 2019 introduceren we een klantportaal op onze website. Dan krijg je door de slimme warmtemeter een veel nauwkeuriger inzicht in je verbruik. Dit geeft je meer mogelijkheden om energie en dus kosten te besparen. Je kunt in het klantportaal ook je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Bewoners ontvangen van ons een brief met uitleg, zodra dit klantportaal klaar is.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de slimme warmtemeter, download de folder slimme warmtemeter 2018
Mocht er toch iets nog niet duidelijk zijn, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen.

Administratief aan of uit?
Wanneer er een slimme warmtemeter bij je thuis is geplaatst, is deze automatisch op afstand uitleesbaar.

Wil je dit liever niet? Vul het formulier 'Slimme warmtemeter administratief uit' in. 

Heb je de warmtemeter uit laten zetten, maar wil je alsnog gebruik maken van de uitleesfunctie? Vul het formulier 'Slimme warmtemeter administratief aan' in.

Mochten er vragen zijn, mail dan naar stadsverwarming@cogas.nl

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas