slimme warmtemeter
‘’

Inzicht in energieverbruik

In de wijk Windmolenbroek, in Almelo, zijn ruim 800 woningen aangesloten op de duurzame stadsverwarming Almelo. Bewoners van deze woningen kunnen meer inzicht in hun energieverbruik krijgen door de slimme warmtemeter.

Waarom?
Bewoners van de Windmolenbroek hadden al een digitale warmtemeter van Cogas Duurzaam. Deze meter gaan we vervangen. Met de nieuwe, slimme warmtemeter kunnen meterstanden op afstand uitgelezen worden. Dit gaan we maandelijks doen. En jij kunt dagelijks je energieverbruik inzien. Da's toch makkelijk?

Klantportaal
In 2019 introduceren we een klantportaal op onze website. Dan krijg je door de slimme warmtemeter een veel nauwkeuriger inzicht in uw verbruik. Dit geeft je meer mogelijkheden om energie en dus kosten te besparen. Je kunt in het klantportaal ook je persoonlijke gegevens inzien en wijzigen. Bewoners ontvangen van ons een brief met uitleg, zodra dit klantportaal klaar is.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over de slimme warmtemeter, download dan Folder slimme warmtemeter 2018
Je kunt ons ook mailen via stadsverwarming@cogas.nl

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas