De voordelen van glasvezel
 

 • Ongestoord bellen, internetten en tv-kijken
  Een goede internetverbinding wordt steeds belangrijker. We doen tegenwoordig bijna alles online: televisie kijken, bellen, werken, gamen, studeren, bankzaken regelen en winkelen. Dat wordt in de toekomst alleen nog maar meer. De ‘ouderwetse’ ADSL-lijn is hier niet op ingericht en is daarom toe aan vervanging. Met glasvezel kun je razendsnel internetten, haarscherp televisiekijken en altijd ongestoord (video)bellen. Met glasvezel ben je klaar voor de toekomst.
   
 • Gemakkelijk en met hulp overstappen
  Geïnteresseerd in glasvezel en zie je op tegen de overstap? Dat is echt niet nodig. Overstappen op glasvezel is zo gedaan. Veel dienstenaanbieders bieden een overstapservice. En bij het installeren van de diensten staan de monteurs van de dienstenaanbieders voor je klaar. Zo kun je moeiteloos en gelijk gebruik maken van de glasvezeldiensten zonder ‘gedoe’.
   
 • Ongevoelig voor storingen of vertraging in beeld en gebruik
  Met glasvezel kun je altijd ongestoord televisie kijken, bellen en internetten. Ongeacht de weersomstandigheden. Glasvezel is een betrouwbare, vaste verbinding. Vanwege de hoge capaciteit kun je moeiteloos ultra-HD-tv kijken. Bernd ter Groot uit Langeveen heeft sinds hij glasvezel heeft geen last meer van storingen: “Eindelijk ongestoord tv-kijken en Netflixen”.
   
 • Supergeschikt voor beeldbellen met dokter of (klein)kinderen
  Glasvezel is supergeschikt voor beeldbellen. Ideaal in een maatschappij waarin mensen steeds langer thuis blijven wonen. Even skypen met de dokter; glasvezel maakt dit mogelijk. En wat dacht je van beeldbellen met (klein)kinderen? De heer Hindriksen uit Manderveen is er blij mee: “Wat een uitvinding! Appen en facetimen met onze (klein)kinderen via glasvezel”.
   
 • Met meerdere mensen thuis tegelijk en snel internetten
  Hoeveel apparaten heb je in huis? Als gezin waarschijnlijk best veel. Een vaste computer, laptop, tablet, mobiele telefoon, spelcomputer, zonnepanelen, camerabeveiliging; voor al deze apparaten is internet nodig. Met glasvezel kun je altijd probleemloos met meerdere mensen tegelijkertijd internetten. De oneindige capaciteit van glasvezel zorgt voor een snelle en stabiele internetverbinding op elk moment van de dag, onder alle omstandigheden.
   
 • Klaar voor de toekomst
  Misschien gebruik je nu weinig internet. En neem je genoegen met zo nu en dan storing op je tv-kanaal. Maar wat als je bijvoorbeeld zorg nodig hebt, waarbij internet niet mag storen? Of een alarm dat hoe dan ook op een bepaald moment af moet gaan? Of wanneer je niet gemakkelijk je huis kunt verlaten door ouderdom of ziekte? Juist dan biedt een abonnement op glasvezel uitkomst. Je bent verzekerd van een goede verbinding en dus altijd bereikbaar.
   
 • Net zo goedkoop als adsl
  Heb je al je huidige kosten al bij elkaar opgeteld? Als je de kosten voor je telefoon-, internet- en schotelabonnement bij elkaar optelt, zul je zien dat je met glasvezel niet veel duurder uit bent. Dat terwijl de verbinding er wel enorm op vooruit gaat wat betreft de snelheid én stabiliteit. 

 

Verbind met Cogas