‘’

Meten is weten

Je bent aangesloten op de stadsverwarming Almelo. Jouw warmte wordt geleverd vanuit centrale ketels die zijn opgesteld aan de Huttenweg. De stadsverwarming Almelo levert het overgrote deel van de warmte uit duurzame bronnen.

De digitale warmtemeter van Cogas Duurzaam wordt vervangen door de nieuwe, slimme warmtemeter. Zo kunnen meterstanden op afstand uitgelezen worden. Dit gaan we maandelijks doen

Wat gebeurt er met uw gegevens?

De slimme warmtemeter meet hoeveel warmte je verbruikt. Iedere maand leest Cogas Duurzaam de meterstanden op afstand uit. Dit doen we voor de volgende doeleinden:

  • Voor het opmaken van de jaarrekening
  • Wanneer je verhuist, voor het maken van de eindafrekening.

Jouw meterstanden zijn alleen zichtbaar voor jezelf en voor Cogas Duurzaam. Voor het gebruik van jouw meterstanden gelden strenge normen op het gebied van privacy en persoonsgegevens. Het College Bescherming Persoonsgegevens en de Autoriteit Consument & Markt houden hier toezicht op. Cogas volgt deze wet- en regelgeving uiteraard en respecteert jouw privacy.

Keuzevrijheid

Kies je ervoor geen inzicht in je verbruik te krijgen, dan kun je deze functie van de slimme warmtemeter laten uitzetten. Dit betekent wel dat Cogas Duurzaam, net als nu, ieder jaar bij je thuis de meterstanden komt opnemen.

Wil je later toch gebruik maken van de voordelen van de slimme warmtemeter, dan kun je de communicatiefunctie weer door ons laten aanzetten.

Om de communicatie van de slimme warmtemeter uit of weer aan te laten zetten, kun je de daarvoor bestemde formulieren invullen.

Slimme warmtemeter administratief aan

Slimme warmtemeter administratief uit

 
Wil je meer weten of heb je vragen?

Stuur dan een e-mail naar info@cogasduurzaam.nl of bel ons op 0546 – 836 666.

Verbind met Cogas