‘’

Netwerken

Wij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de aanleg, het onderhoud en het beheer van de netwerken voor gas, elektriciteit, warmte en telecommunicatie. Wij zorgen voor het transport van elektriciteit, warmte, gas en informatie naar ruim 142.000 klanten.

Cogas anticipeert op een tijdperk waarin aardgas als bron voor de warmtevoorziening en warm water niet meer vanzelfsprekend zal zijn. We willen klaar zijn voor de toekomst!

‘’

Warmte

Traditionele energiebronnen als aardolie en aardgas worden schaars. Tegelijkertijd wordt er hard gewerkt aan nieuwe technologieën die duurzame alternatieve verwarmingsconcepten mogelijk maken. Cogas investeert in deze alternatieven. Denk bijvoorbeeld aan restwarmte. Wij zijn in veel projecten betrokken bij de ontwikkeling en toepassing van duurzame warmteconcepten.

Alles over warmte

‘’

Verduurzaming bebouwde omgeving

Het verduurzamen van de gebouwde omgeving is één van de speerpunten van Cogas binnen de energietransitie. Maatwerk is daarin erg belangrijk. Wij willen de best passende oplossing bieden, of dit nu gaat om een wijk, een gemeente of een regio.

Alles over verduurzaming

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas