Facturen voorschot februari zijn verstuurd

De facturen voor het voorschotbedrag van februari zijn vandaag verstuurd. Let op: alleen klanten die zelf het voorschotbedrag overmaken ontvangen een factuur. Afhankelijk van de door jou doorgegeven voorkeur ontvang je vandaag of uiterlijk morgen de factuur in je mailbox of zaterdag in je brievenbus. Betaal je via automatische incasso? Dan ontvang je zoals gebruikelijk geen factuur. De incasso vindt plaats op of rond 7 maart a.s. Jouw voorschotbedrag vind je in de brief die je half februari van ons ontvangen hebt.
 

Nieuw voorschotbedrag

Je bent gewend dat het voorschotbedrag een zogenaamd ‘rond’ bedrag is. Door afronding kan het zijn, dat je voorschotbedrag niet meer rond is. 
 

Voorschotbedrag maart t/m december

De volgende facturen ontvang je zoals gebruikelijk weer halverwege de maand met een betalingstermijn van twee weken. De automatische incasso vindt altijd plaats rond de 29e van de maand. Dit betekent dat wij deze maand het bedrag twee keer afschrijven of factureren, één keer voor februari en één keer voor maart. Kom je hierdoor in de problemen? Neem dan contact met ons op. Samen met jou kijken we dan naar de beste oplossing. 

Mijn Cogas online

We zijn bezig een nieuw online klantportaal 'Mijn Cogas' in te voeren, waar je zelf beter inzicht krijgt in je gebruik en eenvoudig zaken kunt regelen. Helaas hadden we te maken met technische problemen waardoor het ons niet lukte het voorschotbedrag op tijd te innen. Onze excuses daarvoor.

Verbind met Cogas