Geplande werkzaamheden Stadsverwarming Windmolenbroek 31 mei

We werken hard aan een betrouwbare en duurzame warmtelevering. Dat doen we door de staat van de stadsverwarming in de gaten te houden en te verbeteren. Soms zorgen de werkzaamheden voor hinder. Dat proberen we uiteraard tot een minimum te beperken. Op dinsdag 31 mei verrichten we tussen 9.00 en 17.00 uur werkzaamheden aan de stadsverwarming. Voor de werkzaamheden op dinsdag 31 mei moeten we helaas het warmtenet afsluiten. 

 

Wat betekent dit voor mij? 

Op dinsdag 31 mei tussen 09.00 uur en 17.00 uur zijn er werkzaamheden gepland aan het hele warmtenet in de Windmolenbroek.   Dat betekent dat u dan geen warm water krijgt uit de kraan en geen verwarming hebt in uw woning. We begrijpen dat dit heel vervelend is en we bieden onze excuses aan voor de overlast.  Heeft u die dag toch warm water nodig? Kook het dan in de waterkoker of in een pan of fluitketel. U kunt het water warm houden in een thermoskan. Waarschijnlijk heeft u die dag de verwarming in uw woning niet nodig. Is het toch fris buiten? Probeer de warmte dan zoveel mogelijk binnen te houden door deuren en ramen gesloten te houden.  

 

Voortgang werkzaamheden 
Vanaf 9.00 uur sluiten we het warmtenet af. Zo gauw de werkzaamheden zijn afgerond, sluiten we het warmtenet weer aan en ontvangt u weer warm water. We verwachten dat dit uiterlijk om 17.00 uur zal zijn. We houden u via deze pagina en op onze social mediakanalen Facebook en Twitter op de hoogte. Als de werkzaamheden zijn afgerond, leest u dat hier.

Verbind met Cogas