*update* Bosdael in Reuver

* update 19 december *
De storing in de warmtapwatervoorziening op locatie Bosdael in Reuvel is opgelost.

De storing werd veroorzaakt door een lastig te bereiken lekkage in het leidingstelsel van de warmtapwatervoorziening. Door deze lekkage was het noodzakelijk dat de warmtapwatervoorziening 's nachts werd uitgeschakeld. Bewoners hebben tijdens deze storing al die tijd warmte in de woning gehad. In overleg met de verhuurder Stichting Nester is een oplossing gevonden voor de storing: Als oplossing zijn er boilers in de woningen geplaatst.

*update 7 november*
Storing Bosdael in Reuver
Op dit moment is er helaas nog steeds een storing in de warmtapwater voorziening op locatie Bosdael in Reuver (bouwdeel Atrium en Hortus). Deze storing wordt veroorzaakt door een lekkage aan één van de leidingen. Monteurs van Breman zijn gestart met het plaatsen van warmwaterboilers, zodat alle bewoners voor de kerstdagen weer in hun eigen woning kunnen douchen. Tot die tijd kunnen zij gebruik maken van een tijdelijke, inpandige, noodoplossing. We houden je op de hoogte.

Storing Bosdael in Reuver
Op dit moment is er een storing in de warmtapwater voorziening op locatie Bosdael in Reuver (bouwdeel Atrium en Hortus). Deze storing wordt veroorzaakt door een lekkage aan één van de leidingen. Monteurs van Breman zijn ter plaatse.

Verbind met Cogas