Een storingsweekend om nooit te vergeten

Terwijl de kou het land in waaide en de sneeuw onze wereld wit kleurde, kwamen onze collega’s Marcel, Timo, Erwin, Rick en Michel in actie tijdens een storingsweekend om nooit te vergeten. Zij en hun teamgenoten staan dag en nacht voor je klaar om te zorgen dat je kunt vertrouwen op een onverstoorbare toevoer van energie. Zij trotseerden daar dit weekend letterlijk weer en wind voor. Voor Marcel was het dubbel zo onvergetelijk, aangezien het de eerste storingsdienst was die hij draaide.  

Coronateststraat 
Afgelopen zaterdag toen de ijzige kou al voelbaar werd, kregen we een melding vanuit de coronateststraat in Almelo dat de hoofdzekering eruit was. Vanwege de kou hadden ze extra verwarmingen neergezet, maar helaas kon de installatie dit niet aan. Marcel zorgde ervoor dat zij weer over elektriciteit konden beschikken en hun belangrijke werk in de teststraat konden voortzetten.     

Siberische omstandigheden 
Zondagochtend vroeg trokken Marcel, Timo (en later Erwin) erop uit om een storing in de laagspanning op te lossen. Zij trotseerden rond 5:30 uur kou, sneeuw en gladheid. Deze Siberische omstandigheden zijn wij in elk geval in ons land nog niet eerder tegengekomen! 

 

 

 

Collega’s Michel en Rick werden erbij geroepen om te helpen de storing op te sporen.

(Tekst gaat verder na de foto's)

 

De bewoners zorgden goed voor onze mannen en boden ze een heerlijke kop snert aan, zoals je hierboven kunt zien! 

Nog een melding 
Op het moment dat het opgelost was en ze om 14:00 uur zover waren om naar huis te gaan, kwam er nog een melding binnen. Het bleek dat iemand tijdens het klussen een kabel doorboord had. Dus de hulptroepen weer op weg om ook deze storing op te lossen.  

Gelukkig was Marcel na dit bijzondere storingsweekend om 17:00 uur weer thuis en kon hij eindelijk lekker opwarmen.  

Veilige en betrouwbare energievoorziening 
We zijn trots op al onze betrokken collega’s die zich iedere dag inzetten voor een veilige en betrouwbare energievoorziening. Niet alleen op Marcel, Timo, Erwin, Rick en Michel die het pittige winterweer doorstonden, maar ook op alle anderen die hier iedere dag vol energie hun steentje aan bijdragen - zowel buiten als binnen.  

Werken bij Cogas
Je ziet: als je werkt bij Cogas, hoef je je niet te vervelen. Lijk het je wel wat om bij ons aan de slag te gaan? Kijk dan op werkenbij.cogas.nl of er een leuke baan voor je bij zit.  

Verbind met Cogas