Aanvraagtermijn Cultuurfonds is verlengd tot 1 juli

Om de culturele sector – in deze gekke tijden- een hart onder de riem te steken, verlengen we de mogelijkheid tot aanvragen tot 1 juli 2021. 
Dat betekent dat initiatiefnemers uit de kunst- en cultuursector nog tot 1 juli kunnen inschrijven voor een bijdrage uit het Cogas Cultuurfonds. Vele verenigingen en andere organisaties hebben in de afgelopen jaren vanuit dit Cogas Cultuurfonds een financiële bijdrage ontvangen voor de organisatie van festivals, voorstellingen, concerten en andere evenementen. Maar door het coronavirus is het lastig vooruitkijken. Net als jullie hopen ook wij dat we in de tweede helft van 2021 weer mogen genieten van voorstellingen, bijeenkomsten en concerten. Daarom vinden we het nu nog belangrijker bij te dragen aan al die mooie initiatieven. 

Al vele jaren ondersteunt Cogas kunst en cultuur in de regio door bijdragen vanuit het Cogas Cultuurfonds aan uiteenlopende mooie initiatieven. Vanuit het Cogas Cultuurfonds kunnen initiatieven uit de aandeelhoudende gemeenten van Cogas in aanmerking komen voor een financiële bijdrage. 

Zo dien je een aanvraag in?
Alle aanvragen worden beoordeeld door een commissie die bestaat uit leden die zijn benoemd door de aandeelhoudende gemeenten van Cogas. Deze commissie brengt advies uit over de verdeling van het beschikbare geld. 

In de zomer van 2021 horen de aanvragers via Cogas welke aanvragen gehonoreerd zijn. Ga snel naar de pagina van het Cogas Cultuurfonds voor de voorwaarden en het inschrijfformulier. Aanvragen kunnen tot 1 juli 2021 worden ingediend.
Heb je voor 1 februari een aanvraag ingediend? Dan hoor je in het voorjaar van 2021 of jouw aanvraag is gehonoreerd.

Verbind met Cogas