Wij tellen vol energie af naar een sprankelend 2021

Wij tellen bij Cogas af naar een sprankelend 2021, waarin we - net als dit jaar - samen weer vol energie aan de slag gaan! We bedanken iedereen voor de samenwerking in het afgelopen jaar. 

Bekijk het jaar 2020 van Cogas in onderstaande video in vogelvlucht.

2020: een bijzonder jaar
We kijken terug op een bijzonder 2020. Een jaar waarin we alles op alles hebben gezet om onze klanten van comfort te blijven voorzien, zodat iedereen in ons verzorgingsgebied kon vertrouwen op een onverstoorbare toevoer van gas, elektriciteit en telecommunicatie. We hebben ondanks alles doorgewerkt aan een toekomst met duurzame energie. We zijn nieuwe samenwerkingen gestart en hebben bestaande verder verdiept. Ook zijn we onze maatschappelijke rol niet uit het oog verloren.

Veranderingen
Het (plotseling) thuiswerken, werken op een verlaten kantoor of magazijn en buiten met aangepaste veiligheidsregels bracht veel veranderingen mee voor onze collega's. Zij verdienen allemaal een groot compliment voor hun inzet en veerkracht. We zijn bovendien gestart met het creëren van een vernieuwde werkomgeving: zowel digitaal als fysiek. Wij zijn er klaar voor: wij gaan vol energie naar 2021!

 

Verbind met Cogas