Aanmelden voor Energiek Almelo verlengd tot 30 november

Energiek Almelo is een initiatief dat mensen met een duurzame ambitie verbindt en dat ondersteunt met de uitwerking én realisatie van de plannen. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een elektrische auto die je met de buren deelt, of plannen om samen de woningen in de buurt energiezuiniger maken. Woon je in de gemeente Almelo? Dan kun je jouw ambitie of ideeën nog tot 30 november delen!

We berichtten al een keer eerder over Energiek Almelo. De periode waarin je dit najaar jouw wensen of plannen met dit initiatief kunt delen, is verlengd tot 30 november. Wil jij met anderen in jouw wijk aan de slag met energiebesparing en (duurzame) energieopwekking? Of heb je allerlei ambities om je buurt duurzamer te maken, maar blijf je steken bij een droom, een wens of een idee? Energiek Almelo nodigt je van harte uit om jouw plannen - groot of klein - in te sturen. Je deelt ze via: https://spits-online.nu/platform/UZ5ZulPvy0nrefii14Q7.

Over Energiek Almelo

Energiek Almelo verbindt mensen met dezelfde doelstellingen, helpt en ondersteunt bij de uitwerking en realisatie van de plannen. We gaan samen aan de slag om het concreter te maken. Download de pdf met meer informatie over dit initiatief (een nieuw venster opent zich)!

Verbind met Cogas