Energiek Almelo

Woon je in de gemeente Almelo en wil je graag met anderen in jouw wijk aan de slag met energiebesparing en (duurzame) energieopwekking? Misschien heb jij allerlei ambities om jouw buurt duurzamer te maken, maar blijf je steken bij een droom, een wens of een idee. Dan nodigt Energiek Almelo je van harte uit om jouw plannen - groot of klein - te delen.

Energiek Almelo is benieuwd naar jouw ambities, jouw ideeën of plannen om jouw wijk verder te verduurzamen, hoe klein of groot ze ook zijn. Je deelt ze via: https://spits-online.nu/platform/UZ5ZulPvy0nrefii14Q7. Denk aan een collectieve inkoopactie van zonnepanelen, een elektrische auto die je kunt delen, energiebesparende maatregelen in jouw wijk, het opzetten van een zogeheten collectieve energiecooperatie, of iets anders dat aan een duurzamere leefomgeving bijdraagt!

Over Energiek Almelo

Energiek Almelo verbindt mensen met dezelfde ambities, helpt en ondersteunt bij de uitwerking en realisatie van je plannen. We gaan samen aan de slag om het concreter te maken. Download de pdf met meer informatie over dit initiatief (een nieuw venster opent zich)!

Verbind met Cogas