Alwie Brummelhuis na ruim 40 jaar dienstverband met pensioen

Dinsdag 30 juni was het voor onze collega Alwie Brummelhuis de laatste werkdag bij Cogas. Alwie gaat na ruim 40 jaar dienstverband genieten van zijn welverdiende pensioen. De collega’s vonden dat Alwie die dag iets speciaals had verdiend en hebben hem thuis verrast.

De mappen worden bij Alwie afgeleverd‘Alwie goes digital’
We zijn bij Cogas steeds digitaler gaan werken, waardoor Alwie’s geliefde archiefmappen overbodig werden. Zijn collega’s boden hem deze mappen als aandenken thuis aan.

Daarnaast ontvingen Alwie en zijn vrouw een uitgebreid ontbijt.

Alwie en z'n vrouw nemen het ontbijt in ontvangst

“Dat we geen persoonlijk feestje met elkaar kunnen vieren, hadden we natuurlijk een half jaar geleden niet aan zien komen. We nemen op een later tijdstip nog afscheid.” Cogas bedankt Alwie toch alvast op deze manier voor zijn inzet de afgelopen 40 jaar. Helaas op afstand, maar wel een fantastisch moment!

Werkhistorie sinds 1978
Alwie is op 1 april 1978 bij Cogas in dienst gekomen en gestart als installatie-inspecteur. Voordat hij bij Cogas begon heeft hij bij diverse installatiebedrijven in onder andere Delden en Almelo gewerkt. Zijn teamleider vertelt: “Hij heeft in 1997 in de avonduren zijn mbo niveau 4-diploma behaald. Dat is bijzonder knap en een mooie opmaat voor verdere stappen in zijn carrière bij Cogas.”  

Alwie heeft ook jarenlang als storingsleider deelgenomen aan de storingsdienst bij team Onderhoud Gas parallel aan zijn werk als projectleider. De laatste jaren heeft hij zich vooral bezig gehouden met de aanleg van grootzakelijke aansluitingen waarbij de discipline gas zijn specialisme was. “Alwie is een man met veel technische kennis en fungeerde daardoor vaak als vraagbaak voor ons,” voegen zijn collega’s eraan toe.

Bedankt!
Het team van Alwie neemt op een later moment tijdens een gezellig samenzijn nog afscheid. Naast de verrassing thuis, hebben ze hem voor nu digitaal toegesproken met de mooie woorden: “Wij willen je langs deze weg alvast een geweldig mooi pensioen toewensen samen met je vrouw Ans, kinderen en kleinkinderen. Alwie, geniet ervan en erg bedankt dat wij jarenlang jouw collega's mochten zijn. Henig an, gezoond blievn, good goan en geluk in'n tuk.”

Verbind met Cogas