Cogas blijft in tijden van corona investeren in (nieuw) talent

We hebben bij Cogas het voorrecht dat veel van ons werk ‘gewoon’ door gaat. Dat betekent ook dat we nog steeds vacatures hebben en dat we sollicitatiegesprekken voeren – weliswaar op afstand. Maar dat betekent ook dat er tijdens de coronacrisis nieuwe collega’s zijn gestart en een aantal mensen een vast contract heeft gekregen, zoals Frank die op 1 juli in vaste dienst komt.

Cogas is trots op Frank en zijn inzet het afgelopen jaar. We zijn blij dat we hem in deze tijden (na één jaarcontract) een vaste baan aan kunnen bieden. “Sinds 1 januari neemt Frank zelfstandig deel aan de storingsdienst,” vertelt zijn teamleider. “Dat is heel knap!” Franks collega’s hebben hem in de praktijk verder op weg geholpen en hij heeft daarnaast enkele vakgerichte cursussen gevolgd.

Frank is een welkome versterking van het team Duurzaam binnen Onderhoud & Beheer en loopt intussen met trots in de Cogas-bedrijfskleding rond. Hij heeft een eigen bus, gereedschap en alle middelen gekregen die hij nodig heeft om z’n werk goed te doen en krijgt alle gelegenheid zich verder te ontwikkelen.

Introductie nieuwe collega’s
Afgelopen periode zijn daarnaast middenin de coronacrisis meerdere nieuwe collega’s gestart. Verder beginnen binnenkort anderen aan hun carrière bij Cogas. We organiseren periodiek een introductiebijeenkomst, die laatst voor het eerst digitaal plaatsvond. Op een persoonlijke, laagdrempelige manier maakte nieuw talent kennis met Cogas. Na een presentatie met videomateriaal, stond een pubquiz op het programma.  Variërend met vragen over Asterix en Obelix tot meer serieuze vragen over Cogas, werden de hersens flink gepijnigd. De businessunitmanagers deelden daarnaast persoonlijke weetjes over zichzelf en verschillende collega’s gaven een inkijkje in hun dagelijks werk in de vorm van een korte video.

Vol energie naar je werk
Cogas wenst alle nieuwe collega’s (tijdelijke en vaste krachten) veel succes en geluk toe. We hopen dat jullie iedere dag vol energie naar je werk gaan. We doen er in elk geval alles aan dat je bij ons – net als Frank - aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling kunt werken. Nieuwsgierig wat Cogas als werkgever te bieden heeft? Neem dan een kijkje op onze Werken bij Site.

Verbind met Cogas