Marinus Jasper met pensioen na ruim 41 jaar dienstverband

Woensdag 1 april 2020 was de laatste werkdag bij Cogas voor onze collega Marinus Jasper. Marinus gaat na ruim 41 jaar dienstverband genieten van zijn welverdiende pensioen. Het afscheid zag er door de omstandigheden wel even anders uit dan we van tevoren hadden gedacht, maar daardoor lieten de collega’s zich niet uit het veld slaan.

Marinus' werkhistorie bij Cogas
Marinus is in 1978 bij Cogas in dienst getreden als grondwerker. Hij werkte daarvoor als grondwerker bij Siers. Als enige van de groep grondwerkers is hij gaan doorstuderen en heeft hij zijn niveau 4-diploma behaald. Dit was uitzonderlijk in die tijd en bijzonder knap!

In de loop der jaren heeft Marinus diverse functies vervuld, waaronder monteur E, monteur MS, projectmedewerker, projectleider elektra en werkverantwoordelijke elektra. Hij is een echte specialist in de openbare verlichting en de laagspanning.

De laatste werkdag van Marinus
De collega’s hadden het draaiboek al een tijdje klaar voor de laatste werkdag van Marinus. COVID-19 gooide helaas roet in het eten, waardoor de plannen aangepast moeten worden. Maar, dat heeft ze niet tegengehouden om Marinus toch nog te verrassen in deze bijzondere tijden! Het team verdeelde zich over Cogas-bussen en heeft Marinus en zijn vrouw vervolgens thuis verrast met een heerlijk ontbijtje. 

Persoonlijk afscheid
Het team van Marinus neemt op een later moment tijdens een gezellig samenzijn nog afscheid van Marinus. Ze hebben hem voor nu verder digitaal bedankt met de mooie woorden: “Marinus. geniet ervan en bedankt dat wij jouw collega's mochten zijn! Doot hรจnig an en good goan!”

Marinus en zijn vrouw nemen het ontbijtje in ontvangst.

Verbind met Cogas