Vol energie solliciteren naar je nieuwe baan: ook nu!

We kunnen ons voorstellen dat je twijfelt of je momenteel wel kunt solliciteren naar een nieuwe baan (gelet op corona). Je vraagt je misschien af of het wel verstandig is voor je eigen gezondheid. Daarnaast worden gesprekken overal afgezegd en werken mensen massaal thuis. Dus heeft het dan wel zin? Bij Cogas in ieder geval wel! We nodigen je nog steeds van harte uit om te reageren op één van onze vacatures.

Update 3-11-2020
Het RIVM adviseert werkend Nederland op dit moment om zoveel mogelijk thuis te werken, wanneer dit mogelijk is. Ook de sollicatiegesprekken vinden bij ons nog steeds (zoveel mogelijk) online plaats. Zodra dit verandert, hoor je dat gelijk van ons.

In overleg met jou
Heb je een leuke baan gezien? Solliciteer dan gewoon op de functie op de manier zoals bij de vacature benoemd staat. Wij nemen vervolgens je sollicitatie in behandeling. Als we je uitnodigen voor een kennismaking, dan overleggen we samen met jou wat jij prettig vindt voor het vervolg.

Op afstand
We voeren de gesprekken momenteel wel op afstand - in ieder geval zo lang de omstandigheden hierom vragen. Dit kan bijvoorbeeld via Facetime, Skype of telefoon, net wat jij fijn vindt. Als je hier geen ervaring mee hebt, dan helpen we je erdoorheen. Laat ons gerust weten als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Voor de meesten van ons is deze manier van werken namelijk ook wennen, en samen komen we er wel uit!

Is ‘solliciteren op afstand’ om bepaalde redenen voor jou echt geen optie? Dan nodigen we je nog steeds uit om te reageren als je een passende functie hebt gezien. Als je geschikt lijkt voor de vacature, dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden, bijvoorbeeld om een persoonlijk gesprek op een later moment te plannen. Of deze afspraak dan daadwerkelijk door kan gaan, hangt natuurlijk wel af van de verdere ontwikkelingen.

Veilig samenwerken
Veiligheid en veilig samenwerken staat bij ons centraal. We nemen dan ook alle voorzorgsmaatregelen om bij te dragen aan het voorkomen van verdere verspreiding van het coronavirus. Dat betekent voor onze collega’s van HR dat zij thuiswerken en dat ze direct persoonlijk contact vermijden. Om die reden plannen we dan ook vooralsnog geen sollicitatiegesprekken bij ons op kantoor. Dat hoeft je sollicitatie dus niet tegen te houden! We passen de vorm van de gesprekken alleen tijdelijk even aan. Kijk bij alle vacatures of er iets voor je tussen zit.

#samenwerkenaanveiligheid #volenergienaarmorgen

Verbind met Cogas