Werkverantwoordelijke Elektra

Heb jij talent voor het veilig laten uitvoeren, plannen en coördineren van aanleg en onderhoudswerkzaamheden? 

Dit ga je doen. Werk waar je trots op mag zijn!

Als werkverantwoordelijk Elektra stimuleer en houd je toezicht op het naleven van ‘veilig werken’ (conform BEI-procedures, instructies en omgeving). Je beoordeelt, waarborgt en bent verantwoordelijk voor de veiligheid bij alle werkzaamheden in de Elektra-infrastructuur. Een heel belangrijke taak dus! Je administreert daarbij alles goed en denkt mee over verbeteringen van o.m. processen en veiligheid. Daarnaast verricht je schakelhandelingen, plan, coördineer en ondersteun je de aanleg werkzaamheden van je collega’s en draag je bij aan het opleiden en ontwikkelen van monteurs voor laagspanning en middenspanning. Je bent hierbij ook een belangrijke schakel tussen de afdelingen projectmanagement en Beheer & Onderhoud Elektra. Je draait mee als Werkverantwoordelijke in onze storingsdienst.

Wat maakt jou succesvol in deze functie?
 • Je beschikt minimaal over mbo werk- denkniveau, bij voorkeur aantoonbaar met een afgeronde WEB-niveau 4 opleiding, diploma Elektrotechniek;
 • Aangevuld met de juiste BEI-BHS of NEN 3840 aanwijzingen;
 • Kennis van relevante technische installaties;
 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in het schakelen en veiligstellen van installaties;
 • Ervaring als WV-er BEI LS/MS in het domein distributie heeft een pre;
 • Verder ben je nauwkeurig, stressbestendig, klantgericht en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor je omgeving, resultaat en je collega’s.
 • Veilig (samen)werken is voor jou een tweede natuur en je handelt hierin pro-actief.
 • Je bent communicatief vaardig.
Het team

Het team zorgt voor de operationele beschikbaarheid van het elektriciteitsnet. Denk hierbij aan de aanleg, het onderhoud en beheer van laag- en middenspanningsnetwerken. Wil jij graag bijdragen aan dit resultaat in een zeer betrokken team dat dagelijks zorgt voor deze beschikbaarheid van ons net? Lees dan verder.

Mooie Arbeidsvoorwaarden

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Een belangrijke rol daarbij speelt je leidinggevende. Samen bespreek je het werk, wat goed gaat en beter kan, waar bijsturing nodig is en waar je groeikansen liggen. Maar nog belangrijker, bij ons ben je architect van je eigen loopbaan. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij.

 • De functie is ingedeeld in functieschaal 9, met een maximum van €3611,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Inschaling vindt plaatst op basis van kennis- en ervaringsniveau.
 • Je krijgt per 24,5 vakantiedagen plus een Persoonlijk Budget.  Het Persoonlijk Budget bedraagt 18% van je bruto salaris, met in begrip van 8% vakantiegeld en 5,2% ADV. Je bepaalt zelf waaraan je het Persoonlijk Budget wilt besteden. Zo kan je het laten uitkeren voor een maandelijks extraatje of je koopt extra verlofdagen.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,7% van je bruto salaris op jaarbasis.
 • € 500,- bruto Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hiervan kun je o.a. je sportabonnement betalen.
 • €250,- bruto persoonsgebonden budget
 • Goede pensioenregeling bij het ABP en collectieve verzekeringen.
 • Allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
Interesse?

Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen en maken graag kennis met jou als jij je in het profiel herkent. Ambieer jij een afwisselende functie binnen een gedreven team? Dan zien we heel graag jouw cv en persoonlijke motivatie tegemoet op vacature@cogas.nl. Wij laten je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek! Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jessica Slot. Jessica is bereikbaar op: 06-20407005

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Verbind met Cogas