Gratis noaberconcert Orkest van Almelo en Dr. Schaepman-Harmonie

Op zaterdag 12 oktober verzorgen het Orkest van Almelo en de Dr. Schaepman-Harmonie Tubbergen een gratis concert. Het concert is in de centrale hal van Cogas aan de Rohofstraat 83 in Almelo. Het muziekprogramma is zeer gevarieerd van klassiek tot modern. 

Het is in Twente een goede gewoonte om af en toe bij de buren op bezoek te gaan. In het voorjaar van 2018 was het Orkest van Almelo uitgenodigd door de Dr. Schaepmanharmonie om in Tubbergen een gezamenlijk concert te geven. Dit jaar komen zij op bezoek in Almelo. Er is voor een ander aanpak gekozen dan gebruikelijk. Meestal speelt eerst het ene orkest en na de pauze het andere met als afsluiting een gezamenlijke mars. Deze keer zijn de twee orkesten vanaf het begin van het concert samengevoegd en spelen ze gezamenlijk alle nummers. Het orkest bevat zo maar liefst 70 muzikanten met als dirigenten Dianne Eising uit Almelo en Kimmy Reef uit Tubbergen. Het muziekprogramma is gevarieerd van klassiek tot modern.

Concert in de centrale hal van Cogas
De entree is gratis. Een hartelijk welkom voor iedereen die van muziek houdt. Het concert is op zaterdag 12 oktober 2019 om 19.30 uur in de centrale hal bij Cogas aan de Rohofstraat 83 in Almelo.

Verbind met Cogas