Senior Adviseur Communicatie

Wij zoeken verbinding met professionals die willen bouwen aan een duurzaam Twente.

Middenin de energietransitie veranderen wij mee. We hebben daarom vernieuwers en doorzetters nodig om deze transitie van onze organisatie kracht bij te zetten.

De Functie

We zijn op zoek naar een Senior Adviseur Communicatie die als stevige communicatiespecialist het management en collega’s uit de business adviseert met het strategisch perspectief van Cogas als uitgangspunt. Je ontwikkelt onze strategische communicatiestrategie en ons communicatiebeleid, je bent eerste aanspreekpunt voor het team communicatie en vervult de rol van projectleider in Cogas-brede communicatieprojecten en programma’s. Je maakt onderdeel uit van het team Advies & Ondersteuning van de businessunit Bedrijfsvoering.

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie en hebt minimaal 5 jaar strategische ervaring als communicatieadviseur. Je hebt aantoonbare ervaring met interne communicatie en bestuurlijke, maatschappelijke en politieke verhoudingen en bent een stevige persoonlijkheid die op senior managementniveau waarde toevoegt vanuit het vak Communicatie.

Arbeidsvoorwaarden

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 12 met een minimum van € 3.916,- en een maximum van € 5.263,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaringsniveau.

Wat wij verder bieden?

  • Een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren;
  • Een salaris o.b.v. 38 uur per week met recht op 2 uur ADV verlof per week
  • Minimaal 39 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband (incl. opbouw ADV);
  • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je bruto salaris op jaarbasis,
  • € 500,- Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hier kun je o.a. je sport abonnement betalen;
  • Een flexibel Benefit Budget dat je naar eigen inzicht kan inzetten; bijv. extra salaris of vrije dagen bijkopen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
Interesse?

Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen en maken graag kennis met jou als jij je in het profiel herkent. Maak je belangstelling bij ons kenbaar door je motivatie en cv toe te sturen via vacature@cogas.nl o.v.v. Senior Adviseur Communicatie. Voor meer informatie of het kenbaar maken van je belangstelling kun je telefonisch contact opnemen via 0546 83 67 39.

Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas