Projectmanager Duurzaam

Wij zoeken verbinding met professionals die willen bouwen aan een duurzaam Twente.
 
Wat ga je doen?

Als Projectmanager Duurzaam zorg jij voor de realisatie van projectdoelstellingen. Deze projecten richten zich met name op duurzame energie in het kader van de energietransitie. Je geeft hierbij o.a. invulling aan de beleidsmatige aspecten van het werkgebied Duurzaam binnen Cogas en managet diverse multidisciplinaire projecten die vanuit de Businessunit (BU) Diensten-Data-Duurzaam worden opgestart op zowel operationeel als tactisch niveau. Je vertaalt het beleid vanuit de BU Diensten-Data-Duurzaam naar concrete projecten, rekent mee aan de haalbaarheid van deze projecten en begeleidt de benodigde aanbestedingen van werken. Daarbij ben je een belangrijke verbinder tussen het business development van DDD en het projectmanagement binnen Infra.

Je zet projecten op, maakt projectplannen en formuleert de te bereiken doelen. Je verantwoordelijkheid richt zich ook op relatiebeheer, denk hierbij aan stakeholdermanagement, het nastreven van optimale afstemming en heldere en tijdige communicatie over de voortgang van projecten en het rapporteren hierover. Ook sluit je contracten met interne en externe leveranciers en vertegenwoordig je Cogas bij diverse in/- externe vergaderingen. Je bent aanspreekpunt voor projectdeelnemers, stakeholders, leveranciers en klanten (ook bij klachten en escalaties).

Functie-eisen
  • HBO-werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een HBO-opleiding (Technische) Bedrijfskunde of Energietechniek, aangevuld met relevante trainingen op het gebied van projectmanagement (Ipma / Prince2 / Lean).
  • Ruime werkervaring als (project)manager van complexe (duurzame) projecten met budgetverantwoordelijkheid.
  • Kennis van projectmanagementmethodieken.
Wie ben jij?

Jij gaat als projectmanager altijd voor optimale realisatie van de vastgestelde doelen, binnen de vastgestelde inzet van mensen en budgettaire randvoorwaarden. Je analyseert relevante energiesectorontwikkelingen en bent in staat dit te vertalen naar wat dit betekent voor de business en projecten. Ook ben je besluitvaardig en ondernemend ingesteld en door jouw organisatiesensitiviteit kun jij klantgericht te werk gaan. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega binnen het team Projectmanagement.

Wat bieden wij?

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 11 met een minimum van €3.506,- en een maximum van €4.588,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaringsniveau.

Wat wij verder bieden
  • Een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren.
  • Een salaris o.b.v. 38 uur per week met recht op 2 uur ADV verlof per week.
  • Minimaal 39 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband (incl. opbouw ADV).
  • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je bruto salaris op jaarbasis
  • € 500,- Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hiervan kun je o.a. je sportabonnement betalen.
  • Een flexibel Benefit Budget dat je naar eigen inzicht kan inzetten; bijv. extra salaris of vrije dagen bijkopen.
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wij laten je zo snel mogelijk weten of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Solliciteer nu
Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Liever telefonisch contact?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 0546-836739.

Verbind met Cogas