Teamleider Administratie en Uitvoering

Wij zoeken verbinding met professionals die willen bouwen aan een duurzaam Twente.
 
Het team

Binnen de teams Servicedesk, Financiële administratie en Logistiek werken in totaal circa 25 medewerkers. De teams zijn verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden zodat Cogas zijn organisatiedoelen kan realiseren.

 • De Servicedesk is het bruisende middelpunt van Cogas. Hier worden dagelijks alle storingen aangenomen, klantvragen beantwoord en inkomende en uitgaande correspondentie verwerkt.
 • De Financiële administratie is primair verantwoordelijk voor het uitvoerende gedeelte van de financiën. Het team bestaat uit 4 disciplines: crediteurenbeheer, debiteurenbeheer, grootboek en bedrijfsondersteuning.
 • Logistiek is verantwoordelijk voor de goederenontvangst, voorraadbeheer, uitgifte van goederen, verzending/transport en bewaking van het magazijn. Tevens ligt hier de zorg voor het operationele materieelbeheer incl. kalibratie van meetapparatuur.
Wat ga je doen?

Als teamleider geef je op een faciliterende en coachende wijze leiding aan de teams Servicedesk, Financiële administratie en Logistiek. Je vertaalt organisatie- en businessunitdoelstellingen naar beleid, plannen en doelstellingen voor het team en haalt er binnen de gestelde kaders, samen met je team, alles uit om die doelstellingen te realiseren.

Je opereert in 4 resultaatgebieden/taken: leidinggeven, bedrijfsvoering, advisering en operatie. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aan de teams, ontwikkeling van de medewerkers en houdt je bezig met procesoptimalisatie binnen de teams. Hierbij zorg je voor een juiste informatievoorziening richting de medewerkers en het management. Tevens heb je een adviserende rol richting de Business Unit Manager en draag je zorg voor de afstemming van managementbesluiten. Je vertaalt deze naar teamtaakstellingen en projecten/programma’s. 

Wie ben jij?

Je gaat oplossingsgericht en besluitvaardig te werk waarbij jij de behoeftes van het team niet uit het oog verliest. Door jouw manier van leidinggeven enthousiasmeer jij de medewerkers zodat jullie gezamenlijk de beoogde teamresultaten kunnen behalen. Ben jij die gedreven teamleider die energie krijgt van het ontwikkelen en enthousiasmeren van je team en wil bijdragen aan het maximaliseren van kwaliteit en operational excellence binnen de bedrijfsvoering van Cogas? Dan zoeken we jou!

 • HBO+ werk- en denkniveau, op basis van een afgeronde hbo opleiding zoals bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde
 • Vaardigheid en ervaring in leidinggeven en ontwikkeling van medewerkers
 • Werkervaring binnen technisch georiënteerde organisaties
 • Kennis van en ervaring met financiële, logistieke en klantenservice-vraagstukken
 • Relevante werkervaring binnen de energiesector is een pre
 • Ruime ervaring met procesoptimalisatie (Lean/Six-Sigma certificering is een pre).
Wat bieden wij?

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 12, met een maximum van €5.263,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaringsniveau.

Wat wij verder bieden
 • Een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren
 • Een salaris o.b.v. 38 uur per week met recht op 2 uur ADV verlof per week
 • Minimaal 39 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband (incl. opbouw ADV)
 • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je bruto salaris op jaarbasis
 • € 500,- Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; dit kun je bijvoorbeeld inzetten voor je sport abonnement
 • Een flexibel Benefit Budget dat je naar eigen inzicht kan inzetten; bijv. extra salaris of vrije dagen bijkopen
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
Heb je interesse?

Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wij laten je zo snel mogelijk weten of we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Solliciteer nu
Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.
Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Liever telefonisch contact?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 0546-836739.

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas