DELTA: nieuwe aanbieder glasvezel

Op het glasvezelnetwerk in het buitengebied is vandaag een nieuwe dienstaanbieder actief. 
DELTA levert vanaf 7 mei internet, tv en telefonie.

Wie is DELTA?
DELTA biedt zijn klanten al twintig jaar internet met uitstekende service. DELTA snapt dat niet iedereen hetzelfde wil,daarom stel je bij DELTA eenvoudig zelf je eigen Flexpakket samen. In de onderzoeken van de Consumentenbond hebben zij al jaren een mooie plek in de top drie. In Zeeland weten ze al langer waar je voor het beste internet moet zijn: daar kiest zeven op de tien huishoudens voor DELTA. En buiten Zeeland hebben inmiddels ook al ruim 15.000 huishoudens voor DELTA gekozen.

Tijdelijk geen aansluitbijdrage
Om te vieren dat DELTA nu ook diensten levert via het glasvezelnetwerk in het buitengebied, hebben wij een mooi aanbod voor u. Als u vóór 1 juli kiest voor een abonnement bij een van onze dienstaanbieders (Caiway, CBizz, DELTA, Fiber, Solcon en WeServe dan realiseren wij niet alleen de glasvezelaansluiting bij u thuis, u betaalt ook geen aansluitbijdrage van € 247,19. Wel betaalt u naast een glasvezelabonnement de maandelijkse vastrechtvergoeding van € 10,31. Over de realisatie van de glasvezelaansluiting in uw huis zullen wij u informeren na 1 juli 2019.

Vragen?
Heeft u vragen over het aanbod? Kijk op www.glasvezelbuitenaf.nl en doe de postcodecheck, dan komt u op de pagina van uw deelgbied. Hier vindt u meer informatie over het aanbod. Uiteraard kunt u ook contact opnemen via 0546-836666. Wij staan u graag te woord.

Verbind met Cogas