Vacature Medior Projectleider

Wij zoeken verbinding met professionals die willen bouwen aan een duurzaam Twente.
 

Middenin de energietransitie veranderen wij mee. We hebben daarom vernieuwers en doorzetters nodig om deze transitie van onze organisatie kracht bij te zetten.

Voor de Businessunit Infra, team Projectmanagement zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega in de functie van
Projectleider (1,0 fte).
Ben jij die gedreven projectleider die we zoeken?

Het team

Bij de businessunit infra beheren en onderhouden we in opdracht van Coteq Netbeheer alle netwerken. Ook leggen wij nieuwe netwerken aan, we willen klaar zijn voor de toekomst! Het team Projectmanagement realiseert alle infrastructurele projecten voor Coteq Netbeheer en ook voor de Businessunit Diensten-Data-Duurzaam. Dit gaat hoofdzakelijk om aansluitnetten (kleinverbruik, grootverbruik, hoogbouw en saneringen), en hoofdnetten (nieuwbouw, reconstructies en diepte-investeringen).

Het totaalpakket aan projecten t.b.v. Coteq Netbeheer wordt jaarlijks vastgesteld en geldt als kader c.q. raamopdracht voor het team om tijdig en goed te realiseren. De daadwerkelijke uitvoering gebeurt voornamelijk door aannemers. Het team stuurt c.q. regisseert een goede uitvoering van de investeringsportefeuille en is in staat contracten op hoofdlijnen professioneel te managen.

De functie

Als projectleider richt jij je op twee aandachtsgebieden, namelijk op zowel Grootverbruik als op Hoofdnetten en Aansluitingen. Jij houd je dagelijks bezig met het initiëren, ontwerpen,plannen, realiseren en afronden van groot-zakelijke klantprojecten waarbij de nadruk ligt op het realiseren van grootverbruik E-installaties, maar waar je ook in staat bent hoofd infrastructuur projecten te leiden.
De klantinstallaties moeten worden geïntegreerd in het energienet van Coteq en hierover onderhoudt de projectleider nauw contact met de klant. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwe maar ook aanpassingen aan bestaande klantinstallaties net als wijzigingen, verzwaringen en verwijderingen.

Op zowel technische alsook financiële aspecten zorg jij voor een goede uitvoering van zowel infra- als installatietechnische grootzakelijke klantprojecten, je zorgt voor een duidelijke en realiseerbare opdrachtformulering zowel richting de klant als richting (onder)aannemers. Ook bewaak je projectdoelstellingen, qua kosten en personele inzet, en stuur je bij waar nodig.

Je bent daarbij aanspreekpunt/vraagbaak voor collega’s binnen het vakgebied. Ook zorg je voor goed klantcontact en een veilige uitvoering van projecten! Veiligheid staat bij ons immers altijd op nr. 1!

Wie ben jij?

Je weet verwachtingen goed te managen, bent communicatief sterk, hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef en ziet verbinden vanuit samenwerking als een belangrijke voorwaarde voor succes. Ook heb je ondernemerszin in je bloed, beschik je over overtuigingskracht, weet je stakeholdermanagement in te zetten en de interne organisatie mee te krijgen. Herken jij je in deze rol als professional, dan word jij wellicht onze nieuwe collega binnen team Projecten!

Functie-eisen
  • Je beschikt minimaal over HBO werk- denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde technische opleiding als Elektro-of Energietechniek;
  • Eventueel aangevuld met projectmanagementcursussen;
  • Projectmanagementervaring is een pre.
Arbeidsvoorwaarden

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert daarom graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en een veilige werkomgeving. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 10, met een maximum van € 4.048,00 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaringsniveau.

Wat wij verder bieden?
  • Een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren;
  • Een salaris o.b.v. 38 uur per week met recht op 2 uur ADV verlof per week
  • Minimaal 39 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband (incl. opbouw ADV);
  • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je bruto salaris op jaarbasis,
  • € 500,- Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hier kun je o.a. je sport abonnement betalen;
  • Een flexibel Benefit Budget dat je naar eigen inzicht kan inzetten; bijv. extra salaris of vrije dagen bijkopen;
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
Interesse?

Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen en maken graag kennis met jou als jij je in het profiel herkent.

Hoe?

Ambieer jij een afwisselende functie binnen een gedreven team?
Solliciteer dan direct en maak je belangstelling bij ons kenbaar door je motivatie en cv toe te sturen via vacature@cogas.nl o.v.v. Projectleider. Wij maken graag kennis met jou en laten je dan zo snel mogelijk weten of wij jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

Liever telefonisch contact?
Voor meer informatie of het kenbaar maken van je belangstelling kun je telefonisch contact opnemen via 0546-836739. Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas