Medior Projectleider

Wij zoeken verbinding met professionals die willen bouwen aan een duurzaam Twente. 
 
Wat ga je doen?

Als projectleider richt jij je op twee aandachtsgebieden, namelijk op zowel Grootverbruik als op Hoofdnetten en Aansluitingen. Je houdt je dagelijks bezig met het initiëren, ontwerpen, plannen, realiseren en afronden van groot-zakelijke klantprojecten. De nadruk ligt op het realiseren van grootverbruik E-installaties, maar je bent ook in staat hoofdinfrastructuur-projecten te leiden. De klantinstallaties moeten worden geïntegreerd in het energienet van Coteq netbeheer en hierover onderhoudt je nauw contact met de klant. Het gaat hierbij niet alleen om nieuwe klantinstallaties, maar ook om aanpassingen, wijzigingen, verzwaringen en verwijderingen aan bestaande klantinstallaties.

Op zowel technisch als financiëel gebied zorg jij voor een goede uitvoering van zowel infra- als installatietechnische grootzakelijke klantprojecten. Daarnaast zorg je voor een duidelijke en realiseerbare opdrachtformulering richting de klant en (onder)aannemers. Ook bewaak je projectdoelstellingen -qua kosten en personele inzet- en stuur je bij waar nodig. Je bent daarbij aanspreekpunt en vraagbaak voor collega’s binnen het vakgebied. Ook zorg je voor goed klantcontact en een veilige uitvoering van projecten! Veiligheid staat bij ons altijd op nr. 1.

Wie ben jij?

Je weet verwachtingen goed te managen, bent communicatief sterk, hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef en je ziet verbinden vanuit samenwerking als een belangrijke voorwaarde voor succes. Ook heb je ondernemerszin in je bloed, beschik je over overtuigingskracht, weet je stakeholdermanagement in te zetten en de interne organisatie mee te krijgen. Herken jij je in deze rol als professional, dan word jij wellicht onze nieuwe collega binnen team Projecten!

Functie-eisen
  • Je beschikt minimaal over HBO-werk- denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde technische opleiding als Elektro-of Energietechniek.
  • Eventueel aangevuld met projectmanagementcursussen.
  • Projectmanagementervaring in de energiebranche of in de elektrotechnische branche.
Wat bieden wij?

Cogas wil medewerkers en klanten een veilige omgeving bieden. Cogas investeert graag in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en in een veilige werkomgeving. Wij bieden je een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Natuurlijk hoort hier een prima salaris bij. De functie is ingedeeld in functieschaal 10, met een maximum van € 4.048,00 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. Definitieve inschaling vindt plaats op basis van kennis- en ervaringsniveau.

Wat wij verder bieden
  • Een werkgever die in jou en jouw toekomst wil investeren.
  • Een salaris o.b.v. 38 uur per week met recht op 2 uur ADV verlof per week.
  • Minimaal 39 verlofdagen o.b.v. een fulltime dienstverband (incl. opbouw ADV).
  • Een eindejaarsuitkering van 4,5% van je bruto salaris op jaarbasis.
  • € 500,- Duurzaam Inzetbaarheidsbudget; hier kun je o.a. je sportabonnement van betalen.
  • Een flexibel Benefit Budget dat je naar eigen inzicht kan inzetten; bijv. extra salaris of vrije dagen bijkopen.
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
Interesse?

Wij staan voor persoonlijk contact en korte lijnen en maken graag kennis met jou als jij je in het profiel herkent. Ambieer jij een afwisselende functie binnen een gedreven team? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wij laten je zo snel mogelijk weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek!

 

Solliciteer nu
Een screening op basis van integriteit en vertrouwen (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Liever telefonisch contact?
Voor meer informatie of het kenbaar maken van je belangstelling kun je telefonisch contact opnemen via 0546-836747. 

 

Verbind met Cogas