Het verhaal van Robin Hans, monteur bij de Stadsverwarming Almelo

"Wat ik het leukst vind aan dit project, is dat alle technieken hier bij elkaar komen. Van bouwkundig-, werktuigbouwkundig- en loodgieterswerk tot aan meet- en regeltechniek.”
Robin is één van de vijf monteurs bij Cogas die met diverse duurzame installaties werkt. Voor de verduurzaming van het stadsverwarmingsnet zorgt hij er samen met de projectleider Gert voor, dat alle werkzaamheden zorgvuldig worden uitgevoerd en sleutelt hij uiteraard zelf ook mee. Uiteraard staan er altijd verschillende collega's paraat om een handje te helpen. Dit gebeurt allemaal in samenwerking met de medewerkers van bouwbedrijf Exel en installatiebedrijf Loohuis.

“In alle disciplines assisteer ik het installatiebedrijf, om zo de nieuwe installatie door en door te leren kennen. Ook de verschillende disciplines van Cogas zie je zo nu en dan hier op het terrein verschijnen. Bijvoorbeeld de afdeling elektra. Zij hebben een omlegging gemaakt voor de verwijdering van het trafostation en hebben de nieuwe elektra aansluiting gerealiseerd. Daarnaast heeft de afdeling media onze glasvezelaansluiting verzorgd. De samenwerking met de externe partijen verloopt goed. Wanneer er bijvoorbeeld een onverwachtse aanpassing gedaan moet worden, wordt dit altijd goed opgepakt."

Wij zijn Cogas

Verbinder in de regio. Actief en faciliterend in het veranderende speelveld door de energietransitie. Duurzaamheidspartner voor gebruikers en opwekkers.

Verbind met Cogas